top of page

KLIPPERE TIL PARK- OG IDRETTSANLEGG FRA RANSOMES JACOBSEN

MP493.png
MP493
Turfcat
turfcat.png
RS2070_HM600 R three quarter.png
HM600

Til park- og idrettsanlegg foretrekker vi klippere fra Ransomes Jacobsen. Vi opplever at flere kommuner kontakter oss for tilbud og ender opp med å investere i Ransomes Jacobsen maskiner. Dette fordi vi har klippere og pakker som dekker mange behov. Samtidig er det kjent at dette er maskiner av høy kvalitet som også ivaretar miljøaspektet.

Gode miljøvennlige produkter kombinert med god service har alltid vært vårt mål og tilbakemeldinger vi får fra våre kunder bekrefter dette. Uansett hva behovet er, har vi klipperen til formålet. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller demonstrasjon. Vi tilbyr demonstrasjon de fleste steder i landet. 

MP493.png
HR500.png

Ransomes Jacobsen MP 493

er samme klipper som

Jacobsen HR 500

Samme maskin i grønt eller oransje

 

I 2004 kjøpte amerikanske Jacobsen opp engelske Ransomens og firmaet ble Ransomes Jacobsen. I og med at Ransomes er et så anerkjent merke i Europa valgte produsenten å videreføre navnet Ransomes og produktene har alltid vært grønne. Amerikanske Jacobsen er kjent for den oransje fargen. For å ivareta to så sterke merkevarer på best mulig måte ble løsningen å holde på fargene. Så maskinene er helt identiske, det er kun farge og navnet som utgjør forskjellen.

bottom of page