top of page
Lastec logo.png

Lastec ble grunnlagt I 1990 med formål om å tilby et roterende klippesystem med produktiviteten til en bredklipper og presisjonen til en liten skyveklipper. Lastec introduserte artikulasjon i gress-industrien med Model 721 Articulator. Den 3 meter brede, beltedrevne rotatoren var rå i forhold til datidens standarder, men ble den første av en serie med maskiner som har dominert det siste tiåret. I dag er over halvparten av TPC-golfbanene og en tredjedel av verdens topp 100 rangerte golfbaner avhengige av klippere fra Lastec.

 

XR700-finish klipper

Ved å kombinere klippebredde på 132" med syv 21" flex-dekk, klipper XR700-finishklipperen med nøyaktigheten til syv små skyveklippere med hastigheten og produktiviteten til en 11-tommers gressklipper. I og med at dette er frittstående aggregater man kobler til et annet kjøretøy blir denne løsningen svært mye billigere enn ved kjøp av klipper med aggregater.

XR700 har syv uavhengige hjul med opptil 24° total opp/ned bevegelse for overlegen klippekvalitet selv i de mest utfordrende formasjonene. I tillegg krever Lastecs patenterte beltedrevne hjul minimalt med vedlikehold.

 

WZ800

Fire ting skiller Lastec WZ800 fra andre klippere. Den kutter 100" gress. Den klipper med nøyaktigheten til en 21" push-klipper. WZ800 kan enkelt folde de ytre aggregatene, noe som reduserer transportbredden til 78". Den kan enkelt og trygt klippe gress nær vann, bredder og andre hindringer enn andre gressklippere med en rekkevidde på 21" utenfor dekksiden. Tøff nok for kommersielle bruksområder uten at det går på bekostning av kuttekvaliteten.

Ta kontakt for mer informasjon.

XR700-finish klipper
Lastec WZ800 Zero turn mover.png
WZ800
bottom of page