top of page
Maredo logo.png

MAREDO utvikler gode løsninger for vedlikehold av gress. Unike og innovative maskiner som gjør det enkelt å drive vedlikehold på en enkel, rask og bærekraftig måte. MAREDO har over 20 års erfaring med å utvikle maskiner for vedlikehold av profesjonelt gress og hovedkontoret ligger i Nederland.

 

GT230

Hulkjerning med triplex green-klipper er nå mulig med de unike MAREDO GT230 HiSpeed-Corer-hodene. GT230-hodene tilbyr en løsning for å holde greener sunne og i god form. De hule tindene vil fjerne enorme mengder tekke ved å produsere et mønster av bittesmå hull. Disse hullene vil ikke påvirke spillet på greener og vil leges veldig fort. Flere tinder og tindestørrelser er tilgjengelige

 

GT190

Regelmessig lett pleie/vertikal klippebehandling er viktig for å holde greenene i god form. Mengden organisk materiale kan kontrolleres, og uønsket vekst fjernes og gir dyrebart gress plass til å vokse. Problemet med vertikal klipping eller stell er de visuelle spaltene vanlige groomere vil produsere. Spaltene vil påvirke ballrulling på greener. MAREDO kom opp med en løsning: GT190 Fraze-Groomer. MAREDO GT190-hodene er utstyrt med unik teknologi. Hovedakselen roterer omvendt ulikt noen annen groomer. I tillegg er bladene plassert i en liten vinkel på hovedakselen. Dette resulterer i et rent mønster med korte spalter. Innebygde børster vil bidra til å etterlate en ren overflate klar til å spille på med en gang!

 

STrac 700

Der det var behov for flere behandlinger for å vedlikeholde torv i små, mellomstore og større områder, måtte flere maskiner alltid være tilgjengelige. Dette var før MAREDO introduserte MAREDO STrac 700 som er en multifunksjonell verktøyholder. STrac 700 kan bære ett MAREDO ST-hode. Hvert ST-hode tilbyr en unik løsning for vedlikehold av torv som lufting, vertikalskjæring, oversåing og stripping av torv. ST-hoder kan enkelt byttes på STrac 700 uten verktøy.

Ta kontakt for mer informasjon

gt230 High Speed Corer.jpg
GT230
gt190 fraze-groomer2.jpg
GT190
STrac 700.jpg
STrac 700
bottom of page